Sweetnya Johan Dan Ozlynn 'Bila Kita Tak Kawan dia.. Pon Dia Sibuk Dok Selok Jari Kita.. '


@jozlynnhananiaBersatu.. Setiap mlm sebelum dia pejam mata.. (Kdg mata dh pejam pon dia akan meraba cari tgn kita) dr dulu smp skrg.. Kdg dia buat muka x malu.. Bila kita x kwn dia.. Pon dia sibuk dok selok jari kita.. Tu la shuben aku.. Bila tanya smp bila nk mcm nih.. Jawapan dia "smp mata i pejam".. Mendalam.. Buat shuben2 di luar sana.. Bkn niat utk menunjuk2... Tp perkara yg baik aku kena share.. Kdg benda nih jd depan mata aku.. Yg isteri nak melintas smbl kendong baby sblh, sblh tgn lg pegang beg.. Yg suami melenggang lintas jln.. Bila isteri jerit panggil takot nak lintas.. Yg suami smbl buat muka siap bebel "ek elehhh jln je la td yg dok terhegeh sape suh" berubah muka wife td.. Xmo la mcm tu cik abg oii.. Time "sedap" pandai carik bini.. Ni mintak tlg sikit dh merengus.. Kdg tu dgn wife amboi x romantik langsung.. Tp ngan pompuan lain mak aiiii.. Bkn main mendayu lg suara korg kalau berckp.. Siap boleh borak berejam hadap muka.. Yg isteri ko tinggal2kan kt umah.. Balik umah senyum tidak tau2 rengus penat la apa la.. X baik mcm tu.. Cer semaikan balik kasih syg tu.. Pi dating balik mcm masa mula2 bercinta.. Yg kaum isteri lak.. Bila suami ajak tu.. Jgn pk panjang.. Pi siap lelawa.. Mane tau ada rezeki dpt tmbh lg satu... Oiii maksud aku anak bertambah lg satu... Amboi bkn main sengih cik abg tuh yek.. Haha ok saje nak bgtau sok kami teman en suami keje.. Korg kalau ada kt area petronas solaris serdang singgah la.. Mane tau boleh menang main game ngan #joharapagiera dr 6-10am


Post a Comment