[5 GAMBAR] Sayu..Tergamak Buat Suami Saya Macam Ni..Diculik & dijumpai Maut Dengan Kesan Kelar di LeherBatu Pahat - Mayat seorang lelaki dengan tangan di ikat dan kesan kelar dileher di temui dikebun sawit Yong peng di sini Kira kira jam 6.30 petang. semalam.

Mayat berkenan dipercayai adalah mangsa culik yang berlaku dua hari lepas yakni Bernama Norazee Bin Abdulrahman 33 tahun seorang pekerja ATM yang di culik beberapa individu yang menaiki van putih di depan rumahnya kampung minyak beku Batu pahat johor dalam kejadian tengah hari dua hari lepas.
Mangsa juga merupakan seorang ayah dan juga memiliki isteri yang sarat mengandung isteri nya hanya mennghitung hari untuk bersalin.
Sumber Berkata untuk maklumat terkini mengenai kes culik pekerja ATM tersebut,mangsa telah ditemui di kebun sawit yong peng  petang semalam dengan keadaan tangan terikat dan memiliki luka  dibagian leher dipercayai di sembelih dan meninggal dunia di tempat kejadian.katanya
Apabila di tanya tentang keadaan isteri mangsa yang di kabarkan sebelum ini sarat mengandung juga Dilihat giat melakukan pencarian di beberapa kawasan selain dari cuba bertanyakan beberapa orang sebelumnya.
Beliau berkata “Mayat mangsa Norazee Bin Abdulrahman ketika itu berada di bilik mayat hospital batu pahat dimana isterinya pada masa yang sama bertarung nyawa untuk bersalin anak kedua meraka,katanya
Sebelumnya dalam kejadian yang berlaku tengah hari dua hari lepas menurut maklumat awal lokasi terakhir mangsa berada di hadapan rumahnya kampung minyak beku, seorang saksi melihat Ada satu pergelutan berlaku sebelum mangsa di paksa masuk kedalam van putih dan terus dilarikan.
Ketua Polis Daerah Batu Pahat Asisten Komisioner Din Ahmad berkata, mayat lelaki berusia 33 tahun itu ditemui oleh orang awam,Pihak polis masih menyiasat motif pembunuhan dan kes disiasat mengikut Seksyen 302 Kanun Keseksaan” katanya.


Post a Comment