Luahan Sayu Wawa Zainal Tak Dapat Peluk Anak...

Hati ibu mana yang tak terusik apabila anak ada didepan mata namun tak boleh nak dimanjakan? Haa, korang jangan fikir bukan-bukan pula.


Sebenarnya, kami turut merasai kesayuan yang ada dalam hati Wawa Zainal yang kini sedang berada dalam tempoh berpantang.

Menurut kapsyen yang dimuat naik di laman Instagram, Wawa berkongsi perasaan rindu untuk membelai dan memanjakan anak pertamanya, Attar. 

Sebak nya hati xdpt nak focus dgn anak mama sorang ni buat masa sekaranfg..dulu 24 jam manja kan dia..sekarang ni jarang dapat bemanja-manja dengan dia..tak dapat tidur bersama since dia baby yang aktif takut terkena tendang ke adik dan ibu dalam pantang ni..ya Allah tak sabar nak habis pantang nak dukung-dukung Attar slalu..rindu..sebak…wlupun dia ada kat bawah je rindu nya ya Allah syg ku Attar.


Post a Comment