7 Perkara Yang Lelaki Mahu Pada Malam Pertama..Yang Ke-4..Erkkk..


Tindakan mengambil kira
Lupa pada majlis selepas itu trend. Rakan-rakan dan keluarga anda akan melakukan saja menghalang pihak yang berlaku mereka sendiri. Dia mahu bersendirian dengan anda, bermula dengan perjalanan balik ke rumah atau hotel.

Pandangan di mata anda
Jika beliau adalah beliau 'A' Permainan, dia akan mengatur suasana hati dengan kelopak ros dan muzik se ksi. Matlamatnya: melihat lihat itu di mata anda yang memberitahu dia yang anda tidak boleh melawan beliau. Jangan bimbang, ia akan datang secara semula jadi.

Pakaian dalam
Lelaki hanya suka perkara lebih lebih lagi dari segi pakaian; menonton seorang wanita yang berpakaian dalam. Dan eksotik lebih banyak, lebih baik. Sama ada ia adalah sesuatu yang anda diberi sebagai hadiah, pancuran mandian pengantin atau sesuatu yang baru anda meningkat hanya untuk majlis, mengejutkan dia dengan tayangan.

Aksesori
Jangan berhenti pada pakaian. Bertentangan dengan apa yang anda mungkin pernah mendengar lain-lain, orang-orang memberi perhatian kepada tumit, barang kemas dan kuku anda.

Mukaddimah
Jangan menganggap dia mahu melompat terus ke dalam tindakan. Cara yang sesuai untuk rev up enjin beliau adalah untuk mengusik dia, bercakap 'romance' kepadanya dan menolak dia ke dalam titik permulaan.

Kejutan
Jika anda telah pun telah bersetubuh, dia mungkin merasa bahawa dia telah melihat semua helah anda. Mengejutkan dia dengan masa “apa itu?” untuk biarkan dia tahu seluruh hidup anda di bilik tidur akan menjadi lebih menarik daripada apa yang dia boleh bayangkan. Bonus: Anda akan mungkin memberi inspirasi kepada beliau untuk mencuba beberapa langkah baru sendiri.

Masa untuk memikirkan hidup baru bermula
Selepas perjalanan (atau tunggangan) , luangkan masa untuk memikirkan tentang hari dengan dia. Ini adalah permulaan hidup anda yang lain. 


Post a Comment