Video Lelaki Jatuh Menara Masjid Jamek Kampung Baru...

Petang tadi lebih kurang pukul 7 penduduk Kampung Baru, Kuala Lumpur gempar apabila dikatakan ada seorang lelaki cuba memanjat menara Masjid Jamek Kampung Baru.

Tindakan lelaki tersebut memanjat berjaya diambil gambar oleh penduduk sekitar kawasan tersebut.

Tetapi malang tidak berbau, tindakan lelaki tersebut memanjat menara itu tanpa sebarang peralatan keselamatan membawa padah apabila semasa sampai di lekuk kedua terakhir lelaki tersebut dikatakan telah terjatuh semasa menghayunkan diri.


Kami menerima pelbagai cerita dari penduduk sekitar, ada yang mengatakan lelaki tersebut sengaja memanjat menara masjid yang baru ditambah ketinggian baru-baru ini kerana masjid tersebut masih dalam proses pembesaran.

Ada juga yang mengatakan ia adalah seorang pekerja yang sedang cuba membuat penyelenggaraan menara masjid tersebut dan ada juga cakap-cakap yang ia adalah cubaan membunuh diri.

Bagaimanapun hasil maklumat dari sumber dikatakan lelaki tersebut selamat dan mengalami cedera yang tidak dapat dipastikan tahap kecederaannya. Menurut laporan myMetro pula kaki lelaki itu patah.

Apapun tujuan lelaki tersebut memanjat menara Masjid Jamek Kampung Baru tersebut tidak dapat dipastikan. Perkara yang terbaik untuk kita lakukan hanya menunggu hasil maklumat pihak polis. - Siakapkeli.myPost a Comment