5 Kes Cemburu Yang Paling Gila..Yang No.5 Paling Epik !!


1.Ceraikan isteri selepas isteri bercium dengan seekor kuda

Seorang lelaki Arab Saudi menceraikan isterinya selepas gambar isteri mencium seekor kua tersebar di sosial media. Wanita yang diceraikan itu menambah dia tidak menyesal mencium kuda berkenaan  dan tidak sesekali menyesal bercerai dengan lelaki yang tidak tahu membezakan antara haiwan dan lelaki lain.2.Wanita terpaling index cemburu tertinggi dengan 'lie detector test' untuk suami

Wanita ini akan memastikan suaminya menjalani ujian poligraf (alat pengesan penipuan) setiap kali pulang ke rumah, semata-mata untuk memastikan suaminya sentiasa jujur. Debbi Wood, 42, sangat paranoid dengan pasangannya Steve Wood, 30, bukan sahaja memaksa lelaki berkenan melakukan ujian tersebut malah memeriksa telefon bimbit, akaun email, penyata bank. Lebih ekstrem, Wood dilarang menonton program wanita di televisyen mahupun majalah.


3. Lelaki ini tubuhkan tabung dana untuk musnahkan percutian teman wanita bersama rakan

lelaki ini Azel Prather Jr menubuhkan satu tabung dana untuknya bagi menampung perbelanjaannya ke Miami kerana tak sanggup jika teman wanitanya curang semasa bercuti bersama rakan. memang idea yang tak masuk akal namun dia mampu mengumpul sebanyak 360 dollar untuk hanya 8 hari penubuhan tabung tersebut secara online.


4.Lelaki yang dipaksa menyelamatkan antara kekasih dan bekas kekasih

Dilema memilih antara kekasih sekarang mahupun bekas kekasih yang menagih kembali cinta lama, Wu Hsia, 21, memanggil kedua-dua wanita ini dalam satu pertemuan bagi membincangkan masalah ini. Tetapi tah mana silapnya, bekas teman wanita ini yang berasa dihina oleh teman wanita lelaki berkenaan bertindak menerjun ke dalam sungai dan menjerit meminta Wu menyelamatkannya. Wanita yang juga kekasih sekarang ini yang berasa tergugat dengan adegan tersebut, bertindak menerjun sama dan menjerit meminta teman lelaki tersebut. Wu akhirnya menyelamatkan kekasihnya dan sempat memanggil abangnya untuk menyelamatkan bekas teman wanitanya. Tragis bukan!


5. Cemburu isteri yang mengakibatkan isteri memotong kemaluan suami 2 kali

Berang apabila mengetahui suaminya curang dengan seorang wanita muda di wilayah Henan, si isteri bertindak memotong kemaluan Fan Lung, 32 tahun, semasa dia sedang nyenyak tidur. Namun kemaluan Fan sempat di sambungkan kembali oleh doktor, namun si isteri tadi datang kembali ke hospital dan memotong kemaluan yang sedang dalam frasa pemulihan itu dan mencampakknya keluar ke tingkap.

Kemaluan tersebut sehingga kini tidak dijumpai. Kemaluan Fan dipotong kali kedua selepas lelaki ini terlupa untuk memadam mesej ditelefon bimbit isterinya selepas menghantar emel nakal kepada seorang wanita berusia 21 tahun. 


Post a Comment